Зовсім скоро, 1 жовтня 2019 року, відбудеться головна SMART подія, яку варто відвідати, — Kyiv Smart City Forum 2019. На учасників чекають 8 тематичних секцій, більш як 60 українських та міжнародних спікерів, понад 1 тис. м² інноваційного простору, тест-драйв електротранспорту на вертолітному майданчику.

Амріта Комплексні Рішення на Kyiv Smart City Forum 2019

12 вересня 2019 р.

Зовсім скоро, 1 жовтня 2019 року, відбудеться головна SMART подія, яку варто відвідати, — Kyiv Smart City Forum 2019. На учасників чекають 8 тематичних секцій, більш як 60 українських та міжнародних спікерів, понад 1 тис. м² інноваційного простору, тест-драйв електротранспорту на вертолітному майданчику.

Нам так само є чим поділитися з учасниками та відвідувачами Форуму. На стенді компанії «Амріта Комплексні Рішення» вас чекає інформація про:

1. Єдиний електронний квиток для міського транспорту від провідного у своїй галузі постачальника рішень e-tickets, компанії Ridango.

2. Мультимедійну конференц-систему Bosch DICENTIS.

3. Рішення з енергообліку та енергоконтролю для ринку енергоресурсів: IPESOFT.

4. Програмно-апаратне рішення на базі провідних світових виробників Lenovo-Nutanix.

 

  1. Єдиний електронний квиток для міського транспорту Ridango — e-tickets

 Пропонуємо вам інноваційне рішення Єдиний електронний квиток для міського транспорту від провідного у своїй галузі постачальника рішень e-tickets, компанії Ridango:

Ridango AFC / RTPI — Комплексна On-Line система автоматизованої оплати проїзду в міському транспорті на основі електронного облікового запису в особистому кабінеті пасажира. Надає пасажирам гнучкі та зручні сервіси з купівлі квитків, оплати проїзду, інформованості про маршрути та розклад руху міських транспортних засобів.

На підставі статистики про пасажиропотоки, транспортний оператор може планувати інтервали руху транспорту, коригувати наявні та відкривати нові маршрути руху.

Взаємодія різних транспортних операторів в єдиній системі дозволяє організувати пересадочні маршрути з залученням приміського транспорту, гнучкі погодинні тарифи для пасажирів і прозорі взаєморозрахунки між перевізниками.

 

  1. Конгрес-системи голосування — Bosch

 Мультимедійна конференц-система Bosch DICENTIS — система, яка інтегрує аудіо, відео та мультимедійний контент з доступом в інтернет в одну систему і базується на унікальній мультимедійній мережевій IP-технології OMNEO, розробленій компанією Bosch.

Конференц-система Bosch DICENTIS знаходить ідеальне застосування в різних областях: від невеликих компаній до міжнародних корпорацій, і може активно використовуватися в місцевих, регіональних, державних органах влади та під час міжнародних зустрічей.

Відкрита платформа на базі мультимедійної мережевої архітектури OMNEO забезпечує гнучкість системи, дозволяючи знизити витрати на установку та обслуговування. Завдяки IP-технології OMNEO забезпечується можливість використання наявної мережевої інфраструктури і рішень сторонніх виробників (наприклад, аудіосистеми DanteTM).

Використання IP також забезпечує можливість розширення системи для підтримки до 100 мов перекладу. Bosch DICENTIS вводить новий стандарт конференц-зв’язку, що забезпечує безліч можливостей: управління дискусією, вибір мови перекладу, реєстрація, голосування, функції мультимедіа, відеотрансляція онлайн, автоматичне наведення камер на доповідача, доступ в Інтернет, документообіг, інтеграція сторонніх додатків.

 

  1. Системи енергообліку — IPESOFT

Компанія Amrita-CS пропонує сучасні ефективні Рішення з енергообліку та енергоконтролю для ринку енергоресурсів:

IPESOFT SELT — Багатофункціональна інформаційна система для ринку енергоресурсів з комплексною підтримкою пов’язаних з ним заходів. Комплексне програмне рішення з торгівлі електроенергією та управління ризиками (ETRM — Energy Trading and Risk Management) дозволяє здійснювати ефективний аналіз, доступ до енергетичної біржі, прогнозування, розподіл ресурсів і управління контактами. Воно забезпечує повну підтримку фінансових операцій, комплексне управління фінансовими потоками, а також управління ризиками та їх мінімізацію на підприємствах.

IPESOFT THERM — Спеціалізоване ПЗ для компаній теплопостачання, яке надає комплексний набір засобів для вимірювання, узгодження, планування та визначення цін на генерацію, розподіл і споживання тепла.

IPESOFT SKEI — Спеціалізоване ПЗ для збору даних про використання енергії на підприємствах, управління виробництвом і використанням енергії, а також для  оцінки енергетичних витрат. Воно забезпечує комплексне спостереження і керування процесами, а також детальне представлення та простоту доступу до даних про енерговитратні процеси на вашому підприємстві.

 

  1. Рішення віртуалізації обчислювальних ресурсів — Lenovo-Nutanix

Компанія Amrita-CS  пропонує Програмно-апаратне рішення на базі провідних світових виробників Lenovo-Nutanix для побудови ефективної гіперконвенгентної інфраструктури ЦОД:

Lenovo Nutanix Ultimate Edition — Консолідує обчислювальні ресурси, сховища даних і ПЗ віртуалізації в єдиний пул ресурсів з горизонтальним масштабуванням, управління якими здійснюється за допомогою єдиного інтерфейсу. Рішення надається у вигляді базових елементів з комплексною інтеграцією апаратних та програмних засобів, що пройшли заводські випробування.

Обираючи дане рішення, ви можете легко та швидко розгорнути корпоративний Datacenter і побудувати високонадійну систему з посиленою безпекою, широкими можливостями масштабування і зручними засобами управління.

 

Коли? 1 жовтня 2019 року

Де? КВЦ «Парковий», Паркова дорога,16, м. Київ

    Залиште свій e-mail
    та отримуйте найсвіжіші новини першим